Ski Resort Transalpina se va redeschide la 4 ianuarie

31 Dec 2015 | scris de Sorin Anghel
Ski Resort Transalpina se va redeschide la 4 ianuarie

Dacă vrei să afli cum se prezintă pârtiile şi te-ai săturat să tot suni prin staţiuni, a venit momentul să vizitezi secţiunea webcam de pe www.mariustuca.ro. Camerele web s-au mutat pe site-ul nostru. Deţinem cea mai numeroasă flotă de camere web active, iar până la finalul sezonului vom acoperi toate pârtiile de la noi din ţară.

Administratorii pârtiilor s-au mobilizat şi au profitat de gerul din ultimele zile pentru a produce zăpadă artificială. Astfel, numărul staţiunilor în care se va poate schia de Anul Nou este ceva mai mare decât la Crăciun. Nu toată lumea s-a grăbit însă. Ski Resort Transalpina va fi gata pentru a-i întâmpina pe turişti începând cu 4 ianuarie. Până atunci, instalaţiile care produc zăpadă artificială vor funcţiona la capacitate maximă. Tarifele vor rămâne aceleaşi ca în sezonul precedent. Astfel, o zi de schi pe malul lacului Vidra va costa 85 de lei.

În Maramureş, la Șuior, după numai două zile în care instalaţia de zăpadă artificială a funcţionat la capacitate maximă, se poate schia în condiţii bune. Turiştii care ajung la pârtiile de lângă Baia Sprie trebuie să ţină cont că zăpada artificială este mult mai dură decât cea naturală, motiv pentru care trebuie să schieze cu atenţie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră