Un articol despre "Simona Halep, goală!" sau cât de multă prostie apare de pe internet!

14 Iun 2015
Un articol despre
Din mai multe site-uri de informații din România, din care unele se considera serioase, rabufnește de mai bine de 24 de ore informația conform careia mai multe din site-urile pentru adulți publică imagini în care Simona Halep apare goala .

Ca imaginile sunt evident trucate aveți sa aflați doar dupa ce ați intrat în articolele menționate și că evenimentul scandalos de fapt nu are loc.

Cine are de câștigat din articole?
Dacă este să cauți logica "creatorilor" acestei știri nu prea ai cum să dai de ea, în timp ce se lamentează de faptul că prin publicarea respectivelor trucaje imaginea sportivei din România are de suferit, articolele lor sunt construite din puține vorbe, dar explicitate elocvent cu respectivele imagini capturate de pe site-urile pentru adulți, ceea ce produce același efect, nu?

Motivul apariției unui astfel de articol este simplu: pentru trafic. Simona Halep a avut anul trecut cele mai multe interogari în motorul de cautare Google, fiind mai cautata personalitate din România, iar despre sex, n-avem cum să nu recunoaștem că este la orice oră "regele" căutarilor pe internet.
Fie că e vorba de online, tv sau presă scrisă, informațiile reale pe care cititorul ar trebui să le primească, par c-au disparut în ultimul timp, într-o căutare de-a dreptul prostească de a avea audiență cu orice preț, dar cu care ne mândrim, nu?


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră