Din experiența lui Tudor Chirilă, pentru cei care nu-și fac check-in-ul online la Wizzair (VIDEO)

30 Mai 2017
Din experiența lui Tudor Chirilă, pentru cei care nu-și fac check-in-ul online la Wizzair (VIDEO)

Nici cu o zi înainte de greva controlorilor de trafic, lucrurile nu stăteau bine pe aeroportul Otopeni, pentru unii dintre călători, și în mod special pentru cel numit Tudor Chirilă.

Cu biletul deja cumpărat Chirilă era convins că va reuși să se  urce la bordul cursei companiei amintite, ce urma să plece către Malmo, Totuși, din ecuația de mai sus lipsea check-in-ul, pe care Chirilă urma să-l plătească la aeroport.

Numai că, din nefericire pentru el, întâmplarea s-a lăsat cu palpitații, suspans și live video pe pagina de Facebook. De la biroul ce reprezenta compania Wizzair la Otopeni, Chirilă a aflat că check-in-ul pe care tocmai îl plătise nu-i asigura și îmbarcarea, pentru că politica de vânzări a companiei prevede eliberarea mai multor bilete decât numărul de locuri din avion, eliminându-se astfel locurile libere generate de eventuala neprezentare a unor călători.

Chirilă e revoltat, Wizzair - ultragiat, dar pănă la urmă situația de criză nu s-ar fi produs dacă s-ar fi efectuat check-in-ul online! De reținut!

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră