Secretar de stat la Transporturi, cu elicopterul statului la mare

13 Iul 2015
Secretar de stat la Transporturi, cu elicopterul statului la mare
Dragoş Tiţea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, este acuzat că ar fi plecat la Constanţa cu un elicopter al Şcolii de Aviaţie, însoţit de şefa de cabinet şi de fiul său.  Cei doi apar, pe documentul care aprobă accesul pe platforma aeroportului Băneasa, ca şi piloţi care efectuează un zbor de instrucţie.

Potrivit ştirileprotv.ro, Tiţea susţine că zborul a fost unul legal. Pe 8 iulie, secretarul de stat din Ministerul Transportului ar fi zburat cu elicopterul la Constanţa, împreună cu fiul său şi şefa lui de cabinet, Alexandra Florea.

Secretarul de stat a participat la o întâlnire a conducerii Romatsa cu omologii din Bulgaria.
"Eu am plecat în interes de serviciu în acea zi, asta e singurul lucru pe care pot să vi-l spun. Mai multe amănunte o să va dau într-un comunicat de presă. Ceea ce pot să va spun e că zborul a fost perfect legal şi este un zbor plătit. Mai departe, din punctul meu de vedere, acele hărţii care se plimbă sunt false. Acolo este o altă problema, iar organele statului îşi vor face datoria. Acea hârtie nu ştiu cum a ajuns să plece de acolo, nu ştiu de ce s-a scris lucrul acela pe ea", a declarat Tiţea, potrivit stirileprotv.ro.

Reprezentanţii Şcolii Superioare de Aviaţie nu au dorit să comenteze cazul. O anchetă este în desfăşurare la această instituţie şi la Aeroportul Băneasa.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră