Sebastian Ghiţă, la Curtea Supremă: „Acum Kovesi joacă în tabăra lui Iohannis“

05 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Sebastian Ghiţă, la Curtea Supremă: „Acum Kovesi joacă în tabăra lui Iohannis“

 

„Consider că sunt sufieciente date să se înceapă verificările şi să se ajungă la o concluzie. Am adus probe pentru ca procurorii să poată efectua reconstituirea. Nu pot spune informaţii din dosarul procurorilor. În presă, se încercă să se decridibilizeze demersul meu. Când plagiază Ponta sar toți propagnadiștii pe el și îl desființează, iar când plagiază doamna Kovesi nu mai contrează, avem dublu standard. Când va fi momentul voi prezenta și probele în presă. Nu eram fan Kovesi pentru că dânsa juca în tabăra lui Băsescu. Acum Kovesi joacă în tabăra lui Iohannis”, a spus Ghiță.

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus la Parchetul General, un autodenunţ şi a susţinut că, în 2012, a participat la falsificarea unui raport care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat. În cursul anchetei ar putea ajunge în faţa procurorilor demnitari, miniştri şi, evident, Laura Codruta Kovesi. Mai mult, procurorul-șef al DNA a anuntat miercuri o adevărată apocalipsă pentru corupți.

Într-un interviu acordat pentru Agerpres, Kovesi a explicat că DNA are în lucru 7.600 de dosare de corupție, care vizează demnitari la nivel înalt. Citeşte şi: Tăriceanu: Autodenunţul lui Ghiţă demonstrează celor care au încurajat abuzurile procurorilor că pot deveni ei înşişi ţinte publice.  Ministerul Educației a reacționa  după ce deputatul Sebastian Ghiţă a declarat că, în 2012, a participat la falsificarea unui raport care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat. Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitarea transmis  că nu se va autosesiza în urma autodenunţului lui Sebastian Ghiţă.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră