UPDATE. Se circulă fără restricţii pe A2. Un drum naţional închis

19 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Se circulă fără restricţii pe A2. Un drum naţional închis

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunţă că în județul Călărași, circulația rutieră pe DN3 Lehliu-Gară — Călărași s-a reluat, în condiții de iarnă. Drumul fusese închis din pricina viscolului.

***********************

Traficul rutier este închis joi dimineaţă pe două drumuri naționale și 18 drumuri județene, în timp ce autostrada A2 este deschisă și se circulă fără restricții, informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliției Române. 

***********************

Centrul INFOTRAFIC anunţă joi dimineaţă ca traficul rutier pe autostrada A2 București — Constanța a fost reluat pe ambele sensuri,dar între Drajna și Fetești (pe tronsonul kilometric 105 — 144 ) se circula controlat, în coloana, autovehiculele fiind însotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie.

Din cauza vântului care spulbera zapada pe partea carosabila, ramân închise doua tronsoane de drumuri nationale: DN3 LEHLIU-GARA — CALARASI (în județul Calarași) şi DN5B GIURGIU — GHIMPATI (în județul Giurgiu).

Pe DN3, în judetul Constanta, între Cobadin si Ostrov, exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

În judetele Giurgiu si Calarasi, pe DN41 Daia — Oltenita, exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, din cauza vântului puternic, sunt oprite manevrele în porturile de la Marea Neagra, iar navigația pe Dunare este suspendata, pe o perioada nedeterminata, între kilometrii fluviali 175 (Braila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră