Schimbare de program pentru cei 7 tineri acuzaţi de viol din Vaslui

25 Iul 2015
Schimbare de program pentru cei 7 tineri acuzaţi de viol din Vaslui
La 21 iulie a.c., conducerea IPJ Vaslui a dat o dispoziţie conform căreia cei șapte tineri acuzaţi de viol din Vaslui sunt obligaţi să se prezinte zilnic la Postul de Poliţie din Văleni, pentru a semna într-un registru. Prezentarea periodică în faţa oamenilor legii este una dintre condiţiile impuse celor șapte de către instanţă, la eliberarea lor sub control judiciar.

După intensa mediatizare a acestui caz, IPJ Vaslui, care a simţit nevoia să demonstreze public că are situaţia sub control, le-a impus celor șapte să vină zilnic la postul de poliţie, și nu de patru ori pe săptămână, așa cum fusese stabilit. IPJ Vaslui a stabilit apelul nu la orice oră, ci la prânz, atunci când uliţele comunei forfoteau de jurnaliști în căutarea subiecţilor.

Abia după trei zile, timp în care au existat mai multe incidente între reprezentanţii mass-media și rudele celor șapte, IPJ Vaslui și-a dat seama că a luat o decizie neinspirată și a schimbat ora de apel.

Astăzi, cei șapte tineri acuzaţi de viol  au venit să semneze Registrele speciale la ora 8:00, când în comună era mai răcoare și mai pustiu.



Silviu Ovidiu Burada (20 de ani), Paul Andrei Burlacu (27 de ani), Silviu Avădanei (21 de ani), Petrică Bolboceanu (22 de ani, Ionuț Bogdan Boicu (20 de ani) și Alin Dumitru Rotaru (18 ani), au venit,, rând pe rând, la postul de poliție. Nici de data aceasta, ei nu au avut vreun comentariu de făcut.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră