Imagini HALUCINANTE cu tragedia din Bulgaria. 7 morți, zeci de răniți

10 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Imagini HALUCINANTE cu tragedia din Bulgaria. 7 morți, zeci de răniți

Imaginile trenului care a deraiat si ulterior a explodat, în localitatea Hitrino din Bulgaria sunt greu de suportat.

De sus, trenul pare un sir de domino, stricat, pulverizat si inegrit de fumul care a devastat tot. Clădiri intregi sau fatade ale lor sunt devastate. Masini facute scrum si multa, multa funingine.

hitrino11

Cam asa arata tabloul incidentului in care si-au pierdut viata 7 persoane și unde au fost alte cateva zeci ranite. Dintre ultimele, cel putin 9 in stare grava.

Explozia a distrus gara, clădirile administrative și aproximativ 20 de case din localitate, iar alte 30 de locuințe au fost afectate. O parte dintre cei 1000 de locuitori din Hitrino au fost evacuați din motive de securitate.

hitrino7

Trenul, care transporta 20 de cisterne cu propilenă și patru cisterne cu propan butan, a deraiat la intrarea în gara din Hitrino după ce ultimele două vagoane cisternă care erau goale au acroșat un cablu de înaltă tensiune, a precizat Assia Yordanova, purtător de cuvânt al poliției regionale din orașul Șumen.

hitrino2

Explozia s-a produs la ora locală 5.37 în gara din Hitrino, localitate situată la aproximativ 100 de kilometri de Varna, principalul port bulgar la Marea Neagră. A fost, poate un avantaj pentru ca era sambata si asa de dimineata – putine persoane se aflau in vecinatate.

hitrino6

„Vor fi cu siguranță mai multe victime”, a declarat premierul bulgar în exercițiu Boiko Borisov după ce a sosit la fața locului, în localitatea Hitrino situată la 280 km nord-est de capitala Sofia.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră