Scenă halucinantă într-un spital din Huși! Mama venită la spital cu băiețelul bolnav, alungată de medic: "Valea afară! Valea! Unde ți-e biletul de trimitere?"

04 Iun 2015
Scenă halucinantă într-un spital din Huși! Mama venită la spital cu băiețelul bolnav, alungată de medic:
Incident grav, ieri dimineață, la Spitalul “Dimitrie Castroian” din Huși. O tânără mamă s-a prezentat împreună cu băiețelul său în vârstă de 2 ani și jumătate la secția de urgențe a spitalului.
 
Preluată de medicul de gardă, femeia a explicat cadrelor medicale faptul că băiețelului i-a fost rău întreaga noapte și că la ora 6:30 a decis să vina la spital. 
 
De aici, medicii UPU au redirecționat-o către secția de Pediatrie a unității spitalicești. Potrivit bzv.ro, femeia a mers și a așteptat împreună cu băiețelul pe holurile secției de pediatrie preț de 3 ore jumătate, iar în jurul orei 10:00, sătulă de așteptat, a mers la medicul pediatru. 
 
Reacția acestuia a fost halucinantă: "Valea afară! Valea! Unde ți-e biletul de trimitere? Eu întâi îmi fac pacienții mei".
 
Femeia nedormită și cu copilul bolnav a cedat nervos și a început să țipe și ea la medic, cerând să i se dea rezultatele analizelor pentru a merge la un alt medic. Lucru care s-a și întâmplat, femeia mergând împreună cu fiul ei la un medic privat.

Ulterior, tânăra mamă a povestit totul pe pagina ei de Facebook. (V.M.)







Alte stiri din Actualitate

Ultima oră