Scandalul Hexi Pharma. Uliana Ochinciuc, declarații ÎN PREMIERĂ despre moartea lui Dan Condrea (VIDEO)

27 Iun 2016 | scris de Veronica Micu
Scandalul Hexi Pharma. Uliana Ochinciuc, declarații ÎN PREMIERĂ despre moartea lui Dan Condrea (VIDEO)

Ochinciuc a declarat, aseară, la România TV, că nu Hexi Pharma este de vină pentru infecţiile nosocomiale din spitale.

"Pot să vă spun că Dan Condrea a avut încredere în aceşti dezinfectanţi şi eu am încredere. Folosesc aceşti dezinfectanţi în casă, copii mei i-am dezinfectat cu aceşti dezinfectanţi si nu Hexi Pharma este de vină pentru infecţiile nosocomiale din spitale", a afirmat soţia lui Dan Condrea.

Eu ca soţie cred că a fost accident

Uliana Ochinciuc crede că soţul ei a murit într-un accident provocat de oboseală, dat fiind faptul că în ultimele patru săptămâni înainte să moară, patronul Hexi Pharma a dormit "câte două ore pe noapte".

"În momentul în care a izbucnit scandalul a fost şocat. Nu dormea nopţile. Patru săptămâni a dormit 2 ore pe noapte. Lucrurile care îl presau era presa şi în special faptul că era acuzat de moartea oamenilor din cauza infecţiilor nozocomiale din spitale, lucru care este total neadevărat şi, pe de altă parte, era foarte afectat după ce se întorcea de la avocat. Îl vedeam din ce în ce mai afectat. Avea stabilită o întâlnire pentru luni, 23 mai, cu o altă echipă de avocaţi la care nu a mai ajuns. (...) Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat. Eu ca soţie cred că a fost accident. Dar orice om care trece prin momentele acestea simte că ar dori să moară. Ultima oară am vorbit cu el la ora 18.00 înainte de accident şi mi-a spus că vine acasă şi nu mi s-a părut nimic dubios. L-am sunat să-l întreb cine se duce să o ia pe Magda şi mi-a spus cine şi mi-a zis că într-o oră ajunge acasă. De când a izbucnit scandalul nu s-a mai dus el să o ia pe fiica sa. Dimineaţă eu am plecat cu copilul la nişte prieteni, el mi-a spus că rămâne acasă, cel mai probabil o să se odihnească sau o să meargă să se plimbe. Îl relaxa foarte mult plimbatul cu maşina", a mărturisit Ochinciuc.

VEZI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII AICI

"Nu mi-a vorbit niciodată despre sinucidere, ci despre faptul că ar fi mai bine să moară în astfel de momente. Mi-a spus că nu-şi imaginează viaţa fără noi. Îşi pregătise bagajul să-l ia în cazul în care va fi arestat. Stătea toată ziua şi se uita pe lista de obiecte permise în penitenciar. Se pregătea de închisoare. L-am sunat la ora 8 fără 3 minute să-l întreb când ajunge acasă şi mi-a răspuns un poliţist, mi-a spus că a avut loc un accident şi am simţit că-mi pleacă pământul de sub picioare. Am rugat pe cineva să mă ducă, m-au sfătuit să nu ma apropii de maşină. În seara aceea nu l-am văzut, nici hainele nu le-am văzut. Când iubeşti un bărbat îi stii toate firele de păr din cap, nu trebuia să ma apropii prea mult să-mi dau seama că este el. Pana-n ultimul moment am sperat că poate nu este el", a continuat soţia lui Dan Condrea.

Despre testamentul patronului Hexi, Uliana a spus că acesta l-a făcut în 2013, "când am plecat într-un concediu mai lung".

"Nu ştiu de ce l-a făcut, întotdeauna a fost precaut. Nu ştiu să vă spun de ce l-a modificat", a spus Uliana.

Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Condrea

"Firma nu mai funcţionează din momentul în care a izbucnit scandalul. Jumătate dintre oameni au plecat, restul au rămas să rezolve probleme care mai sunt de rezolvat. Din câte ştiu eu, celelalte firme funcţionează. Dan avea mare încredere în produsele lui. El era convins că substantele pe care le vindea erau bune. Sunt convinsă că oamenii care au murit nu au murit din cauza dezinfectantilor", a spus Uliana Ochinciuc.

Dan Condrea a fost un om extraordinar

"Dan Condrea a fost un om extraordinar, un soţ căruia nu am ce să-i reproşez şi un tată minunat. Aveam încredere orbească în el. Acasă era soţul pe care mi-l doream şi tatăl copiilor mei. Mi-a transferat bani în cont şi mi-a spus "să ai şi tu din ce trăi". S-ar putea să fie un accident de oboseală. Nu dormise patru săptămâni. Doar Dumnezeu stie ce s-a intamplat. Sunt sigură că nu vom afla niciodată. Nu voia să mai conducă maşina cu care a fost fotografiat în ziua în care s-a văzut cu Tolontan. Era maşina firmei care fusese condusă de tatăl lui. La 150 la oră putea să fie în orice masina, nu aveai nicio sansa sa scapi. Îi plăcea viteza, eram amandoi vitezomani", a mai spus Uliana Ochinciuc.

__________________

Citește și:

Imagini de colecție! Papa Francisc coborând dintr-un Logan alb, în Armenia (VIDEO)

MOMENTE DRAMATICE într-un parc de distracții! Un roller-coaster a deraiat și a intrat într-un carusel (VIDEO)

Iordănescu pleacă de la națională! Când va fi anunțat noul selecționer

IMAGINI TERIFIANTE! Un avion cu 241 de oameni la bord ia foc în timpul aterizării (VIDEO)

Start la Evaluarea Națională 2016. Astăzi, proba de Limba şi literatura română. BAREM ȘI SUBIECTE

Dragnea îl AVERTIZEAZĂ pe Iohannis: Vom merge la anticipate!

Cum a câștigat un britanic 220 de milioane de lire într-o singură zi din BREXIT

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră