SÂMBĂTA NEAGRĂ. Patru persoane au murit şi alte zece au fost rănite în două accidente rutiere:părţi din vehicule împrăştiate, unul dintre şoferi decapitat

15 Aug 2015
SÂMBĂTA NEAGRĂ. Patru persoane au murit şi alte zece au fost rănite în două accidente rutiere:părţi din vehicule împrăştiate, unul dintre şoferi decapitat
Patru persoane au murit şi alte zece au fost rănite în această dimineaţă  în două accidente rutiere grave, produse pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, respectiv pe DN1 (E 60), în judeţul Cluj. Primul accident s-a produs după ce un şofer ucrainean ar fi adormit la volan, în timp ce al doilea a avut loc după ce un autoturism a ajuns pe contrasens. 

Imagini de coşmar pe DN 2A


Accidentul s-a produs pe DN 2A, la aproximativ doi kilometri de oraşul Urziceni.  Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Andreea Loghin, un şofer ucrainean, în vârstă de 42 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Buzău către Urziceni, cel mai probabil a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, unde maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de două autoturisme, unul condus de un şofer în vârstă de 40 de ani din Bucureşti, iar celălalt condus tot de un bucureştean, în vârstă de 41 de ani. În urma impactului, şoferul de 40 de ani şi o pasageră care se afla în maşina şoferului de 41 de ani au murit pe loc.Imaginile de la locul accidentului sunt de coșmar. Părți din cele trei vehicule sunt împrăștiate câteva zeci de metri, iar unul din șoferi a fost decapitat.


De asemenea, alte cinci persoane au fost rănite. Trei dintre răniţi sunt cetăţeni ucraineni, fiind vorba despre şoferul care a provocat accidentul şi despre doi bărbaţi aflaţi în maşina acestuia. Ceilalţi doi răniţi sunt şoferul în vârstă de 41 de ani şi o femeie de 29 de ani, pasageră în unul dintre autoturismele care circulau regulamentar şi cu care s-a ciocnit maşina ucraineanului. Circulaţia a fost reluată în condiţii normale.  

Accident şi pe şoselele clujene

Un alt accident grav, produs în această dimineaţă  în judeţul Cluj, s-a soldat cu moartea unui bărbat şi a unei femei şi rănirea altor cinci persoane, după ce un autoturism a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină, la ora transmiterii acestei ştiri traficul pe DN 1 desfăşurându-se alternativ, pe un fir. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului, urmând ca traficul să fie reluat la finalizarea acestora.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră