S-a lansat o nouă rețea de socializare! Te răsplătește în BITCOIN și este susținută de hackerii ANONYMOUS

19 Iun 2015
S-a lansat o nouă rețea de socializare! Te răsplătește în BITCOIN și este susținută de hackerii ANONYMOUS
 O nouă reţea de socializare, sprijinită de hackerii Anonymous speră să depășească Facebook și alte rețele sociale și promite să protejeze intimitatea şi securitatea datelor utilizatorilor săi, dar şi o mai mare transparenţă în modul de promovare a postărilor.
 
Minds.com prezintă aceleaşi opţiuni ca orice altă reţea de socializare: utilizatorii pot trimite update-uri către cei care îi urmăresc, aceştia, la rândul lor, putând să comenteze sau să promoveze postările prietenilor, arată cotidianul The Independent.
 
Dar, spre deosebire de celelalte rețele, Minds.com nu are ca scop strângerea de date pe care să le valorifice ulterior. În plus, mesajele transmise în interiorul reţelei vor beneficia de o criptare performantă menită să ţină organismele guvernamentale şi publicitarii departe de conversaţiile private ale membrilor reţelei.
 
Deosebit de interesant este că rețeaua are implementată o funcție care permite utilizatorilor să își creeze propriul portofel bitcoin și să câștige satoshi pentru postări și interacțiuni în cadrul rețelei.
 
”Suntem o platformă gratuită open-source care pentru lansarea brandului digital, rețea socială și aplicație mobilă. Suntem de asemenea o rețea socială. Este o rețea socială de rețele sociale”, explică echipa din spatele proiectului Minds.
 
O pagină afiliată grupării Anonymous, Art of Revolution, a lansat un apel pentru susţinerea noii reţele de socializare: "Haideţi să colaborăm pentru a construi minds.com şi alte reţele open-source criptate pentru a realiza un site al oamenilor, creat de oameni şi pentru oameni".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră