România s-a angajat ferm să susțină modernizarea armatei Republicii Moldova

25 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
România s-a angajat ferm să susțină modernizarea armatei Republicii Moldova

Ministrul Apărării exprimă "angajamentul ferm" al României în sprijinirea eforturilor de modernizare a Armatei Republicii Moldova, informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii a fost analizată posibilitatea intensificării cooperării existente în contextul NATO și UE, precum și în cadrul inițiativelor regionale.

"Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, l-a primit luni pe Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova la București, ocazie cu care a exprimat angajamentul ferm al României pentru consolidarea colaborării și sprijinirea eforturilor de modernizare și transformare a Armatei Naționale a Republicii Moldova. Ambasadorul Mihai Gribincea a accentuat interesul pentru continuarea dialogului și proiectelor deja demarate între cele două țări, în domeniul apărării. În context, ministrul Motoc a apreciat participarea activă a Chișinăului la eforturile comunității internaționale în domeniul securității", adaugă comunicatul MApN.

 

,

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră