România absurdă! Copilaș de șapte ani, bătut de tatăl unui coleg (VIDEO)

23 Mai 2017
România absurdă! Copilaș de șapte ani, bătut de tatăl unui coleg (VIDEO)

Un bărbat din Orevița Mare, județul Mehedinți, a fost reținut după ce a bătut un copil în vârstă de șapte ani, după o ceartă avută cu fiul său. O altă imagine despre ceea ce pare să aparțină unei Românii absurde, în care un biet ghemotoc ce de-abia sare de un metru este trântit de pământ de un om în toată firea...

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, dar familia și autoritățile au aflat despre el doar după ce au fost publicate pe Facebook imagini cu momentul agresiunii.

“Nu mi-a spus nimic. Când a venit acasă avea sânge pe haine și ghiozdan. Mi-a spus că i-a pus un copil piedică și a căzut”, a declarat bunica băiatului.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Vânju Mare efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 32 de ani din aceeaşi localitate bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.
La data de 22 mai a.c., în jurul orei 09:00, Poliţia oraş Vânju Mare a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 67 de ani din oraşul Vânju Mare, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 7 ani, a fost lovit şi ameninţat de un bărbat din aceeaşi localitate.

Având în vedere cele sesizate, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Vânju Mare care au stabilit faptul că la data de 16.05.2017, în jurul orei 13:00, bărbatul în vârstă de 32 de ani, în timp ce se afla pe o uliţă a satului Oreviţa Mare, l-a lovit cu palma în zona feţei şi l-a ameninţat cu acte de violenţă pe minorul în vârstă de 7 ani, pe motiv că acesta a avut un conflict cu fiul său.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi pentru audieri, luându-se, totodată, legătura cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi.

De asemenea, minorul a fost prezentat Serviciului de Medicină Legală Mehedinţi pentru examinare de specialitate. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv ameninţare", scrie în comunicatul de presă al IPJ Mehedinți.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră