Robin Sharma, liderul fără funcție, vine la București

06 Sep 2015
Robin Sharma, liderul fără funcție, vine la București
Liderul motivațional Robin Sharma se va afla la București peste 10 zile pentru a participa la singura conferință din acest an din Europa.

Fost avocat de litigii, Robin Sharma a renuntat la slujba pentru a-si publica prima carte, “Megaliving!: 30 de Zile catre o Viata Perfecta”, care a fost editata cu ajutorul mamei sale. Urmatorul sau volum, “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”, a ajuns bestseller in Japonia, Marea Britanie, Dubai, Mexic, Spania, Portugalia, Irlanda, Romania intr-un timp relativ scurt si a fost vandut in peste 4 milioane de exemplare, dupa ce presedintele editurii HarperCollins, Ed Carson, l-a descoperit intr-o librarie. Opera sa a fost publicata in peste 62 de tari și in 75 de limbi, transformandu-l in unul dintre cei mai cititi autori din lume.

Robin Sharma este unul dintre cei mai importanti specialisti din lume in domeniul leadership-ului, autor al 15 carti bestseller care au schimbat mentalitati si vieti a milioane de oameni, un vorbitor motivational de succes pe teme de leadership si dezvoltare personala.

Robin Sharma isi impartaseste cunostintele peste tot in lume, unde sustine conferinte sau workshop-uri despre principii si tehnici de leadership care pot contribui la succesul profesional al specialistilor din corporatii, antreprenorilor si nu numai.

Robin Sharma a fost consultant pentru zeci de companii internationale precum Microsoft, GE, NIKE, FedEx and IBM si a colaborat cu organizatii ca NASA, IMD Business School, Yale.

Bilete pentru eveniment gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră