REVOLTA unei mame: „Cel care stă cuminte pe bancheta din spate a maşinii, trăieşte frumos“

20 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
REVOLTA unei mame: „Cel care stă cuminte pe bancheta din spate a maşinii, trăieşte frumos“

„Cel care fură o gaină este hoţ, este supus legilor acestei ţări şi închis. Cea care fura un manunchi de flori in speranta de a duce o piine pe masa copiilor care tremura de foame este hoata si supusa acelorasi legi . Cel care sta cuminte pe bancheta din spate a maşinii nefăcându-se vinovat de nimic, trăieşte frumos,văzându-şi linistit de viata, ba chiar se pling de cosmarul trait....“, îşi arată revolta mama poliţistului. 

CITIŢI ŞI: Bogdan Gigină, ULTIMELE MESAJE, înainte de accident. Părinţii poliţistului mort rup tăcerea: „S-a supus ordinului unor mizerabili (...)“

Pe 28 octombrie, Gabriel Oprea a fost citat la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru audieri. La iesire declara ca a respectat legea: "Am raspuns la toate intrebarile puse de procurori, eram in timpul serviciului, imi faceam datoria. Veneam de la o institutie a statului roman. Nu mai am voie sa spun mai mult decat am declarat. N-am avut nimic in plus fata de ce au avut toti ceilalti ministri de Interne. N-am avut nicio zi de concediu, am muncit de dimineata pana seara, intr-un context greu de securitate. De cate ori vom fi chemati la Parchet, vom declara. In toata activitatea mea de ministru, nu am incalcat legea".

Gigina si Colectiv au schimbat Guvernul

La doua zile de la audierea lui Oprea izbucneste incendiul in clubul Colectiv. Gabriel Oprea isi face aparitia la fata locului din motive de siguranta nationala si interes national. Doar ca tragedia nu calmeaza spiritele, din contra - scoate tinerii in strada. Potrivit unor surse, Oprea nu vrea sa renunte la scaun iar Victor Ponta isi depune mandatul de premier. Cade tot Guvernul.

Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa pe 20 octombrie 2015

Pe 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Gigină, cel care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea- pe atunci ministru de Interne-şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu motocicleta într-o groapă. Cazul, unul extrem de controversat a deschis „Cutia Pandorei“ în ceea ce priveşte folosirea coloanelor oficiale de către demnitari. S-au deschis anchete, s-au schimbat guverne şi, forţat de împrejurări, Gabriel Oprea şi-a dat demisia. A rămas întrebarea: cine se va face vinovat în acest caz şi cine plăteşte pentru moartea poliţistului Gigină? Dezamăgiţi de faptul ca ancheta bate pasul pe loc în cazul lui Bogdan Gigină, părinţii tânărului, care au preferat după accident să nu discute cu presa despre ceea ce au păţit fiul lor, lansează acuze grave la adresa sistemului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră