Revolta lui Cioloş din avion. De la Economy la plata în lei

11 Noi 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Revolta lui Cioloş din avion. De la Economy la plata în lei

Deşi compania şi-a prezentat scuze pentru incident şi a promis îmbunătăţirea fiecărui aspect al business-ului său pentru o mai bună experienţă de zbor a clienţilor, premierul a trecut la măsuri.

"Urmare a imposibilității de a achita produse în moneda națională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziție de la ANPC și o analiză a legislației de la mai multe ministere cu atribuții în domeniu", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu pentru Agerpres.

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit, la Timișoara, cu omologul său sârb Aleksandar Vucic și a fost însoțit de mai mulți miniștri.

Nu este prima dată când premierul are parte de incidente într-o cursă aeriană. În luna septembrie, premierul a zburat în Germania cu o cursă de linie TAROM, la clasa economic. La urcarea în avion, premierul a fost invitat de o stewardesă să ia loc la clasa Business, însă Dacian Cioloş a refuzat, a relatat TVR.

După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut să ia loc până când delegaţia oficială coboară din avion. Călătorii nu au comentat, iar primul ministru a spus "asta din cauza noastră" şi a prezentat scuze.

Ştirea a făcut vâlvă la vremea respectivă, comentându-se că e vorba despre o campania de PR a premierului. "Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană", a comentat Cioloş pe pagina de Facebook a revistei Vice care publicat articolul "Îmi place guvernul Cioloş, dar nu mai suport vrăjelile de imagine din jurul lui".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră