ŞOFERI, ÎNARMAŢI-VĂ CU RĂBDARE! Circulaţie bară la bară la intrarea în Predeal dinspre Azuga. Ca de obicei, POLIŢIŞTII ne recomandă

12 Iul 2015
ŞOFERI, ÎNARMAŢI-VĂ CU RĂBDARE! Circulaţie bară la bară  la intrarea în Predeal dinspre Azuga. Ca de obicei, POLIŢIŞTII ne recomandă
Şoferi, răbdare! Oficiali ai Centrului Infotrafic susţin că se circulă îngreunat, în judeţul Braşov, la intrarea în Predeal dinspre Azuga, în zona pasajului aflat în lucru (km 140+640 de metri), unde s-au format coloane de maşini în ambele sensuri.

RUTE OCOLITOARE 

Pentru evitarea aglomaraţiei, îi sfătuim pe conducătorii auto care intenţionează să ajungă la Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele. În zona Bran-Moieciu se poate ajunge pe traseul DN7 Bucureşti - Bâldana, DN71 Bâldana - Târgovişte, DN72A Târgovişte - Valea Mare-Pravăţ, DN73 Valea Mare-Pravăţ - Braşov. Poate fi urmată şi ruta A1 Bucureşti - Piteşti, DN73 Piteşti - Braşov, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN73) este în lucru.

„Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să respecte regulile privind manevra de depăşire (reamintim că se interzice depăşirea pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie)“, potrivit Infotrafic. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră