Reacția suburbană a tatălui fetei care a luat la bătaie o colegă: Vă dau la m... Bine a făcut!

17 Mai 2017
Reacția suburbană a tatălui fetei care a luat la bătaie o colegă: Vă dau la m... Bine a făcut!

Într-un act care îl poziționează retardul cu vreo câteva mii de ani față de civilizația umană modernă, tatăl fetei care a provocat bătaia unei colege la Oradea reacționează într-un mod suburban pe Facebook, fapt ce demonstrează că lipsa de civilizație e o tară care sigur se moștenește.

"Pentru toţi cei care nu au ce face şi lasă comentarii pentru o bătaie le zic: vă dau la m... Bine a făcut, este fata mea şi fata mea nu se lasă la nimeni! Nu-mi place că au fost mai multe pe una, nu e corect, ştiu. Îmi pare rău pentru fată. Dar în rest mai dă-le în p... mea. S-au bătut şi gata. Nu s-au omorât ca la Moldova pentru 5 lei", a scris bărbatul pe Facebook.

Bărbatul a răspuns în același stil și reacțiilor negative venite din partea utilizatorilor, atrase de comentariul de mai sus.

"Nu-mi retrag nici macar un cuvânt! De acum încolo vreau să vorbesc doar cu cei ce mi-s prieteni! Am şi un anunţ de făcut! Uitaţi-vă bine la poza mea. Dacă crede careva că avem ceva de împărţit şi ne întâlnim.. asta e. O să vedem“, a scris bărbatul. 

Luni seara, atât victima, cât şi cele trei tinere care au bătut-o, au fost identificate şi au ajuns la sediul Poliţiei municipiului Oradea, pentru declaraţii. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Pentru că au 16 ani împliniţi, cele trei adolescente agresoare răspund penal de faptele lor, potrivit legii.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră