Rareș Bogdan îl vrea pe Victor Ciutacu în politică. „Vă rupem!” Ce zice Ciutacu...

13 Sep 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Rareș Bogdan îl vrea pe Victor Ciutacu în politică. „Vă rupem!” Ce zice Ciutacu...

Realizatorul de la Realitatea TV bagă bățul prin gard și propune câteva vedete tv să candideze în funcții politice. Propunerea halucinantă a fost făcută în cadrul emisiunii "Jocuri de putere".

"Toată lumea pare împăcată. Mă doare că văd o delăsare a domnului Blaga și a celor din PNL de a demonstra că pot ei să fie cei dintâi. Toată lumea este împăcată cumva. PSD este pe primul loc. Singura întrebare este dacă cifra va fi cu 4 sau 3. PNL își dorește să fie cu 3, dar nu e rău dacă este și cu 2. Nu, domnule, este foarte rău! Nu îmi place această gândire. Este ca și când aș spune că nu are rost să fac o emisiune bună pentru că nu are rost să mă bat cu Victor Ciutacu sau cu alți colegi de-ai mei. Este normal să existe concurență. Este nevoie de bătălie", a zis jurnalistul la Realitatea TV.

"Dacă veți continua să faceți așa, data viitoare venim noi. Ne strângem toți, noi, cei care prezintă dezastrul pe care l-ați făcut timp de 26 de ani, și ne batem cu voi. Vă dați seama că vom câștiga. Măcar ne cunoaște lumea și atunci vă aruncăm la lada de gunoi a istoriei. Alegem cine să candideze dintre noi la președinție. Eu îl propun pe Victor Ciutacu și vă rupem. Veți fi terminați. Ieșiți din politică", a mai zis Rareș Bogdan la "Jocuri de putere".

În replică, Victor Ciutacu a postat și el un mesaj...în care spune că lucrurile nu stau chiar așa...”Rares e gata sa-mi faca program pentru 2019. Dincolo de faptul ca nu stiu cum o sa inchei 2016, numai asta ne lipsea; si mie, si voua. Macar de m-ar mai gasi in presa momentul prezidentialelor, ca in politica am serioase dubii ca m-as putea impiedica...”, spune realizatorul de la RTV...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră