Duminică, traficul rutier în Bucureşti va fi RESTRICŢIONAT între orele 6.00-10.00. RUTELE OCOLITOARE anunţate de poliţişti

30 Oct 2015
Duminică, traficul rutier în Bucureşti va fi RESTRICŢIONAT între orele 6.00-10.00. RUTELE OCOLITOARE anunţate de poliţişti
Traficul rutier va fi restricționat duminică, între orele 6,00 și 10,00, pe Calea Victoriei din Capitală, în fața Muzeului Național de Istorie a României, unde va avea loc o filmare.  Brigada Rutieră a Capitalei recomandă conducătorilor de autovehicule să utilizeze ca rute ocolitoare bd. Regina Elisabeta — bd. Mihail Kogălniceanu sau bd. Regina Elisabeta- Piața Universității.

Ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi 

De asemenea, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului, să utilizeze autovehiculele personale cât mai puțin, pentru a evita blocajele de trafic, să opteze pentru mijloacele de transport în comun și să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului.

Șoferii mai sunt sfătuiți să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv, dacă se află în zone aglomerate, și să respecte semnalele polițiștilor rutieri care dirijează traficul, pentru asigurarea fluenței, precum și recomandările celor aflați în punctele de deviere.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră