Raed Arafat, de neclintit: Dotarea pompierilor și întărirea lor va continua! Curaj și devotament față de români și România

01 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Raed Arafat, de neclintit: Dotarea pompierilor și întărirea lor va continua! Curaj și devotament față de români și România

Raed Arafat, secretar de stat în ministerul Sănătății și fondatorul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a publicat pe Facebook un mesaj în care insistă că dotarea și întărirea forțelor IGSU și SMURD va continua, indiferent de piedicile care i se pun. De asemenea, Arafat a publicat imagini de la defilarea IGSU, declarându-se mândru și onorat de colegii săi.

"Astazi, la parada, pompierii au defilat cu tehnica noua. In acest an se cheltuiesc peste 41 milioane euro din fondurile structurale pe dotarea pompierilor pentru inundatii si pentru comunicatii. In blocul de parada se observa o noua barca de cautare salvare pentru mare si Delta.. s-au achizitionat 4 astfel de barci care urmeaza sa fie livrate pana la sfarsitul anului, se pot observa si alte tipuri de barci de intervenite rapida, o motopompa cu capacitate de 10.000 litri / minut, din care s-au achizitionat peste 40 de bucati, si alte echipamente cum ar fi ultima masina din bloc care este o macara de 20 tone in dotarea ISU Giurgiu achizitionata din fodnurile structurale. Dotarea pompierilor si intarirea lor va continua! La multi ani colegilor din sectorul de urgenta si la multi ani Romania! Curaj și devotament față de români și România. Două principii solide după care se ghidează personalul Inspectoratului General pentru Situații de Urgențe. De Ziua Națională, pompierii militari au defilat în Piața Constituției, mândri de misiunea pe care o îndeplinesc în fiecare zi. La mulți ani, România!

Acuzat de unele canale media de legături și afaceri dubioase, Raed Arafat face dezvăluri și publică documente: "Am decis să spun povestea cu achiziția de ambulanțe".

Raed Arafat, secretar de stat în ministerul Sănătății și fondatorul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a publicat pe Facebook mai multe documente și dezvăluri despre acordul cadru pentru achiziția de ambulanțe, o poveste, potrivit lui Arafat, care a durat din 2010 și până în iunie 2015. La fiecare situație de urgență mai deosebită (Apuseni, Siutgol, Colectiv), scrie Arafat, i se solicita demisia și apărea povestea “corupției” sale și a modului în care s-au achiziționat ambulanțele, fără dovezi concrete și cu date neancorate în realitate...(citește tot articolul)

Medicii se strâng în jurul lui Raed Arafat: "De omul acesta nu vă veţi atinge"

Reacţie promptă a medicilor şi a celor care lucrează în domeniul sănătăţii. După scandalul în care a fost demisă conducerea ISU Bucureşti, atacurile s-au îndreptat şi împotriva secretarului de stat Raed Arafat, fondatorul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD). Arafat a răspuns la acuzaţii printr-o postare lungă, pe Facebook.

"Multi colegi ma sfatuiesc sa nu mai raspund. Totusi cand unele acuzatii sunt lansate, un raspuns trebuie sa vina din partea mea, chiar si daca acest lucru imi consuma din timpul meu, pentru ca nu vreau sa las suspiciuni care sa pluteasca asupra mea sau a celor din sistemul de urgenta. In seara aceasta postul B1 TV a continuat atacul...(citește tot articolul)

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră