Radu Mazăre, DEZVĂLUIRI din BECI, la câteva ore de la eliberare. Ce spune fostul primar al Constanței despre colegul de celulă Vanghelie

25 Iun 2015
Radu Mazăre, DEZVĂLUIRI din BECI, la câteva ore de la eliberare. Ce spune fostul primar al Constanței despre colegul de celulă Vanghelie
 Radu Mazăre a ajuns, în această dimineață, la Curtea Supremă, la doar câteva ore de la eliberarea din "Beciul Domnesc". Magistrații urmează să dezbată o nouă cerere a procurorilor DNA de arestare preventivă a fostului edil de Constanţa. 
 
Mazăre a părăsit, aseară, arestul Capitalei, după ce Înalta Curte a hotărât să fie cercetat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.
 
Întrebat de jurnalişti dacă va organiza o petrecere când va ajunge la Constanţa, Radu Mazăre a spus că nu îl interesează aşa ceva şi că nu vrea decât să stea pe mare, să se liniştească. El a mărturisit că nu se aştepta să fie eliberat, pentru că avocaţii i-au spus că se întâmplă foarte rar ca judecătorii din completuri de divergenţă să accepte eliberarea inculpaţilor din arest preventiv.
 
Stăteam în cameră cu Vanghelie, care e foarte agitat
 
Fostul primar al Constanței, coleg de celulă cu Marian Vanghelie, a spus despre acesta că era foarte agitat și preocupat de chestiuni politice.
 
”Într-o cameră de 12 metri pătrați, în mod normal stăteam șase, dar puteau fi și opt. Stăteam în cameră cu Vanghelie, care e foarte agitat, tot cu politica... I-am spus: <<băi, lasă-mă cu politica>>. Nu e ușor să stai acolo și să reușești să supraviețuiești și să nu te degradezi”, a mai spus Mazăre, la ieșirea din arest. 
 
Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră