Poliţia germană a anunţat că a găsit într-un apartament cadavrele a şapte bebeluşi

13 Noi 2015
Poliţia germană a anunţat că a găsit într-un apartament cadavrele a şapte bebeluşi
 Poliţia germană a anunţat, vineri, că a găsită la Wallenfels, în Bavaria, resturi ce provin „probabil” de la şapte bebeluşi într-un apartament, transmite AFP. Într-un comunicat, se precizează că, joi, în jurul orei 16:00, un locuitor din Wallenfels a descoperit un bebeluş şi a apelat serviciile de urgenţă. Forţele de poliţie au descoperit într-o cameră corpurile mai multor bebeluşi. Poliţia şi procurorul din Coburg pleacă de la principiul că ar fi probabil şapte morţi. Expertiză medico-legală a corpurilor a început vineri de dimineaţă pentru a stabili datele şi cauzele deceselor, dar aceasta necesită mai mult timp, deoarece unele cadavre sunt într-o stare avansată de degradare. „Nici un rezultat nu trebuie aşteptat înainte de începutul săptămânii viitoare”, potrivit poliţiei şi parchetului.

Iniţial, joi seara, anchetatorii au anunţat descoperirea „mai multor corpuri de bebeluşi”, presa locală scriind despre două.

În Germania, în ultimii ani, au avut loc mai multe cazuri de omucideri multiple de bebeluşi comise chiar de mamele acelor prunci.

În octombrie 2013, tot în Bavaria, corpurile a doi bebeluşi au fost descoperite în timpul unor lucrări de construcţie. Ancheta a scos la suprafaţă că bebeluşii s-au născut în anii 1980, dar mama lor a fost achitată, crima prescriindu-se.

În 2011, o femeie din Germania a recunoscut că este la originea morţii copiilor ei: o fată şi doi băieţi, în septembrie 2004, iunie 2006 şi martie 2009. Decesele au fost clasate iniţial ca „moartea subită a bebeluşului”, dar poliţia a declanşat o anchetă, abia după al treilea deces.

În 2000, o altă femeie din Germania, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată la Chemnitz la 13 ani şi jumătate de închisoare pentru că şi-a ucis proprii nou-născuţi, după care a congelat cadavrele acestora.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră