Angajații Loteriei Române ies în stradă

15 Iun 2015
Angajații Loteriei Române ies în stradă
Reprezentanţii Sindicatului Liber ”Loto” din cadrul CN Loteria Română SA vor picheta luni, între orele 10,00 - 12,00, sediul central al companiei din Bucureşti. Aceștia sunt nemuțumiți de nivelul scăzut al salarizării pentru angajaţii companiei.

"Scopul acţiunii de protest este legat de faptul că Loteria Română a fost şi este în continuare căpuşată, furată şi negestionată. Pe cale de consecinţă cei circa 1.800 de angajaţi ai companiei din reţeaua de vânzare/lucrători comerciali şi unele categorii TESA au un nivel de salarizare la minimum pe economie şi fără un orizont în ceea ce priveşte siguranţa locurilor de muncă", se arată într-un comunicat al sindicatului.

Sindicaliştii precizează că nu vor înceta protestele până când instituţiile responsabile ale statului nu vor lua atitudine, în condiţiile în care Loteria Română, pe lângă dividendele pe care le virează anual bugetul statului, are şi "profunde implicaţii sociale".

"Suntem o organizaţie responsabilă în relaţia cu membri noştri de sindicat şi implicit faţă de companie. Acţiunile noastre nu se vor opri până când instituţiile responsabile ale Statului nu vor lua atitudine. Ţinem să readucem în atenţia opiniei publice că Loteria Româna pe langa dividendele pe care le virează la Bugetul Statului anual are şi profunde implicaţii sociale, respectiv construcţia de locuinţe, săli de sport şi altele", se mai subliniază în comunicatul menţionat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră