Program prelungit la Paşapoarte. Se lucrează şi luni, şi marţi

13 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Program prelungit la Paşapoarte. Se lucrează şi luni, şi marţi

Din cauza aglomeraţiei la ghişeele pentru paşapoarte şi a personalului insuficient, Ministerul de Interne anunţă prelungirea programului şi că va lucra cu publicul şi în zilele libere de 14 şi 15 august.

Ministerul de Interne precizează pe pagina sa de Facebook că în lunile de vară numărul de cereri pentru paşapoarte depășește cu 80-90% valorile din restul anului, iar în unele județe numărul cererilor se dublează în această perioadă.

"Din păcate, această creștere semnificativă nu poate fi însoțită și de dublarea numărului de ghișee sau de dublarea personalului care lucrează la serviciile de pașapoarte.

Lipsa de personal se resimte și în aceste servicii, iar pe acest fond, am fost nevoiți să prelungim programele de lucru, să amânăm concendiile din această vară pentru mulți dintre angajați sau să găsim alternative de spații destinate eliberării de pașapoarte.
Inclusiv în aceste zile libere pentru majoritatea românilor, în 12 județe și în Municipiul București serviciile de pașapoarte lucrează în ziua de luni 14 august, iar în alte 4 se va lucra marți 15 august a.c.", precizează MAI.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră