Profesoara criminală care şi-a omorât într-un mod diabolic soţul, ARESTATĂ. Aceasta va fi expertizată psihologic

17 Sep 2015
Profesoara criminală care şi-a omorât într-un mod diabolic soţul, ARESTATĂ. Aceasta va fi expertizată psihologic
Fosta profesoară din Roman care și-a omorât soțul, apoi l-a tranșat și l-a cărat până în Târgu Frumos în trei saci de plastic, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar joi vor fi finalizate formalitățile pentru a i se efcetua o expertiza psihologică.

„Cel mai probabil săptămână viitoare, centrul de reţinere de la noi o va transporta la Bucureşti în funcţie de posibilităţi, va sta la Penitenciarul Jilava, iar comisia de expertiză va dispune efectuarea expertizei psihiatrice. Din câte cunosc eu, femeia nu este cunoscută cu antecedente psihice, dar este cunoscută ca fiind «reclamantă», cunoaşte foarte bine Codul Penal, discută într-un mod coerent, însă nu te poţi înţelege cu ea, vorbeşte cu totul şi cu totul altceva decât subiectul aflat în discuţie. Nici măcar nu a fost intrigată că soţul ei este mort, că a fost tranşat“, a delcarat procrurorul Stelian Olteanu, citat de mediafax.ro.  Totodată, anchetatorii caută în continuare organele genitale și organele interne, spunând însă că șansele de a le găsi sunt mici.

Şi-a tranşat soţul şi l-a cărat în trei saci până în Tîrgu Frumos 


Medicii de la Insitutul de Medicină Legală Iași au stabilit că soțul femeii a murit cu două-patru zile înaintea necropsiei. În urma cercetării cadavrului, aceștia au hotărât că bărbatul a avut la cap trei leziuni provocate de cel puțin un obiect contondent, care ar fi putut să-i provoace decesul.  O femeie a fost prinsă în Târgul Frumos, Județul Iași, în timp ce căra în trei saci brațele și trunchiul soțului ei pe care îl tranșase în apartamentul lor din Roman, Județul Neamț. Ulterior, în locuință a mai fost găsit și capul bărbatului aruncat la coșul de gunoi. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră