ULTIMA ORĂ. REMUS TRUICĂ şi DAN ANDRONIC, duşi la audieri cu mandat. Prințul Paul, vizat în dosar, internat la Spitalul de Urgență Ploiești.

09 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
ULTIMA ORĂ. REMUS TRUICĂ şi DAN ANDRONIC, duşi la audieri cu mandat.  Prințul Paul, vizat în dosar, internat la Spitalul de Urgență Ploiești.

 Omul de afaceri Remus Truică a fost ridicat de procurori şi dus la audieri la DNA Braşov. Marius Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu-Tăriceanu, și Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact, au fost luați cu mandat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiați la sediul DNA Brașov, potrivit RTV. Conform surselor citate, Marcovici ar fi implicat în dosarul lui Remus Truică, iar prejudiciul estimat s-ar ridica la 136 milioane euro.  

Prinţul Paul, vizat în dosar, a fost internat în spital 

Prințul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează mai multe percheziții, a acuzat probleme cardiace, motiv pentru care a fost internat la Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Ploieşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al unității sanitare, medicul Andrei Ilinca, prințul Paul s-a prezentat, în această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, a fost consultat și investigat, fiind ulterior internat pe Secția de cardiologie.

Prințul Paul Philippe ar fi vizat, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează astăzi mai multe percheziții, printre care și la domiciliul omului de afaceri Remus Truică.

Dosarul este instrumentat de DNA Brașov și a fost disjuns din cel al lui Viorel Hrebenciuc.

DNA a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat, că procurorii efectuează nouă percheziții în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

"(...) Sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se mai arată în comunicatul DNA.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră