Prințul Nicolae al României a dat publicității primele fotografii cu fetița sa

02 Dec 2020 | scris de A.V.
Prințul Nicolae al României a dat publicității primele fotografii cu fetița sa Galerie foto (2)

Prințul Nicolae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, a publicat miercuri, pe pagina sa de Facebook, primele fotografii cu fiica lui, Maria-Alexandra, în vârstă de mai puțin de o lună.

"Vă prezint fiica noastră, Maria-Alexandra!”, a scris Nicolae al României pe pagina sa de Facebook, unde a postat cinci fotografii cu el și soția sa, alături de fetița care are mai puțin de o lună.

Nicolae al României a anunțat, tot pe Facebook, că Maria-Alexandra s-a născut în 7 noiembrie la ora 20.05, la Spitalul Polizu. Anunțul era însoțit de un mesaj pe Facebook în care Nicolae invoca memoria bunicului său, Regele Mihai, a cărui zi onomastică ar fi fost atunci.

Nicolae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa). Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră