Prințul Charles, șocat de tragedia din Colectiv: "Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de poporul român"

02 Noi 2015
Prințul Charles, șocat de tragedia din Colectiv:
Prințul Charles al Marii Britanii s-a declarat extrem de șocat de tragedia care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv, în care și-au pierdut viața 30 de persoane și au fost rănite peste 180. Moștenitorul tronului Marii Britanii își îndreaptă rugăciunile și gândurile către poporul român, scrie Agerpres.
 
"Am fost extrem de șocat de tragedia îngrozitoare care a avut loc, vineri, într-un club din București și doresc să știți cât de rău îmi pare pentru toți acei români care i-au pierdut pe cei dragi în acest foc teribil. Inima mea este, de asemenea, alături de sărmanele victime care sunt în spital și de familiile care așteaptă îngrijorate lângă paturile lor. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de dumneavoastră și de poporul român", spune prințul Charles într-un mesaj adresat președintelui Klaus Iohannis și premierului Victor Ponta, postat, luni, pe Facebook.
 
30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite în urma incendiului din clubul bucureştean Colectiv. Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, prognosticul medicilor în cazul acestora fiind foarte rezervat.
 
Un număr de 137 de răniţi mai erau internaţi, duminică seară, în spitalele Capitalei, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră