INAUGURATE ŞI CU... AMENZI. Cine este PRIMUL ŞOFER amendat pe noile tronsoane de autostradă deschise circulaţiei

13 Iul 2015
INAUGURATE ŞI CU... AMENZI. Cine este PRIMUL ŞOFER amendat pe noile tronsoane de autostradă deschise circulaţiei
Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Vest au desfăşurat acţiuni pe noile sectoare de autostradă deschise traficului la sfârşitul săptămânii trecute şi au aplicat sancţiuni celor care nu respectă regulile de circulaţie. Primul conducător auto amendat a depăşit limita legală de viteză şi nu avea rovinietă. 

Tronsonul Pecica- Arad şi punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 ale Autostrăzii Vest 


La data de 11 iulie a.c., au fost inaugurate tronsonul Pecica- Arad şi punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 ale Autostrăzii Vest. Începând cu aceeaşi zi, poliţiştii au acţionat pentru siguranţa rutieră pe prima legătura rutieră pe autostradă dintre România şi un alt stat european. Aflaţi în misiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în jurul orei 21:45, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Vest au depistat, în trafic, un bărbat care conducea, cu viteză peste limita admisă, un autoturism pentru care nu şi-a achitat rovinieta.

În zona km. 555 al autostrăzii A1, pe tronsonul Pecica - Arad, conducătorul auto, de 44 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar, conducând spre Nădlac cu viteza de 150 km/h, într-o zonă în care limita era de 130 km/h, fără a deţine rovinietă valabilă.  Acesta a fost sancţionat contravenţional de poliţiştii rutieri cu amendă de 250 de lei. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră