Întâlnire „grea“ în Senatul României. Ferea, Mike Tyson, „băiatul rău“ al Americii, a ajuns!

05 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Întâlnire „grea“ în Senatul României. Ferea, Mike Tyson, „băiatul rău“ al Americii, a ajuns!

Foarte mulți angajați ai Senatului au venit să îl întâmpine pe fostul pugilist. Mike Tyson, celebrul "băiat rău" al Americii, faimosul chip tatuat, "copilul teribil" al anilor '80, a trăit într-o viaţă cât alţii în trei. A trecut de la agonie, la extaz, de la mărire, la decădere, de la bogăţie, la faliment. Trei căsătorii, opt copii, dar şi probleme cu alcoolul şi drogurile, din cauza cărora a ajuns de trei ori la dezintoxicare. Tyson a fost arestat de zeci de ori, potrivit B1tv. 

Preşedintele Senatului, NU pentru vizita lui Tyson 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că invitarea fostului pugilist american Mike Tyson în plenul Senatului nu este o propunere onorantă pentru instituţia Parlamentului.

„Cine e Mike Tyson? Înţeleg că vine să ajute PNL la campanie, să rezolve problemele pe care ei nu le pot ...? Cred că cei care au făcut această propunere nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului, din contră, îmi pare rău”, a spus Tăriceanu, marţi, la Senat, potrivit agerpres.ro

El a subliniat că îi admiră pe marii sportivi, dar îi preferă pe cei care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil.

„Sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi, însă, dacă la Mike Tyson ar fi fost numai această chestiune, şi tot probabil nu ar fi fost justificată invitarea lui. Bănuiesc că nu vrea să ne şi vorbească. Dar pe lângă activitatea lui sportivă Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. Sigur, un astfel de personaj... Componenta sportivă e una, dar nu o putem disocia. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil. Şi îi prefer pe aceia„, a arătat Tăriceanu.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră