Primele 6 lucruri pe care le va face Trump la Casa Albă

09 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Primele 6 lucruri pe care le va face Trump la Casa Albă

După alegeri, Donald Trump a anunțat câteva măsuri urgențe, legate de mandatul său. Viitorul președinte are câteva schimbări de făcut asap. Iată ce spune:

1. Nu pot sta la Casa Albă. Nu are pic de stil. Promit să o demolez și să ridic în locul ei un zgârâie-nori Îmi place să am biroul la Penthouse

2. La parterul clădirii voi deschide un McDonlad’s. Acesta este modul de viață american, pe care vi l-am promis!

3. Da am promis că voi ridica ziduri și mă voi ține de cuvânt. Numai că nu vor fi la granița cu Mexicul, împotriva imigranților, ci la cea cu Canada, împotriva celor care vor să plece!

4. Voi modifica Constituția Statelor Unite pentru ca numirea viitorului președinte să aibă loc după scenariul emisiunii The Apprentice. A avut un rating bun!

5. Valiza cu butonul nuclear va fi în posesia Primei Doamne, nu a mea. Special pentru aceasta Melanie a luat cardul meu gold, pentru a achiziționa Louis Vuitton. O să o facem cu stil!

6. Industria alimentară va fi una 100% americană. Vom produce numai alimente care ne aduc aminte de marile valori americane. Celelalte vor pleca. Primii pe lista – biscuiții OREO. După nume, par mexicani.

 

citeste si 9 CHESTII DESPRE THERME BUCURESTI PE CARE NU LE STIAI

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră