Primarul Piedone vrea să ridice „MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ“ în faţa Clubului Colectiv. Pe când „nota de plată“ a celor CU VINĂ?

04 Noi 2015
Primarul Piedone vrea să ridice „MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ“ în faţa Clubului Colectiv. Pe când  „nota de plată“ a celor CU VINĂ?
Cristian Popescu Piedone a promis aseară, în timp ce peste 20.000 de oameni se aflau în stradă după tragedia de la Colectiv, să ridice o troiță în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv. Reamintim că 32 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce vineri seara din cauza unor artificii clubul Colectiv a luat foc în timpul unui concert. Cei trei proprietari ai clubului au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

”În urma lor ne-a rămas tuturor o durere imensă, care ne-a împietrit. Şi tot în piatră vom săpa pentru totdeauna un monument închinat lor, celor care au pierit atât de tragic, brutal şi absurd, pentru ca noi să deprindem, din păcate, prea târziu, că, întotdeauna când e vorba de vieţile oamenilor, nu este suficient să faci doar ceea ce îţi revine, ci mult, cu mult mai mult, infinit, până la a-ţi da viaţa, aşa cum au făcut-o unii dintre aceşti copii, care astăzi sunt alături de îngeri. Menirea sa, locul este marcat cu o troiţă sau o cruce, pentru ca familia să aibă unde să se reculeagă, să aprindă lumânări şi să-şi plângă durerea.Cu sprijinul unor oameni inimoşi, care au înţeles întotdeauna să sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi şi o suferinţă adâncă, respectăm de-a pururi memoria acestor tineri nevinovaţi, ridicând spre Cer ruga noastră şi MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ, pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit în urma tragediei din data de 30 octombrie a.c.Foarte curând, în rondul situat pe strada Tăbăcarilor nr. 7, MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ va fi edificat, prin aportul unor personalităţi ale vieţi publice, care au răspuns acestei iniţiative a Primarului Cristian Popescu – Piedone“, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 5. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră