Marian Vanghelie, primarul „almanahe“ şi-a văzut visul cu ochii. Judecătorii i-au îndeplinit DORINŢA, dar trebuie să se întâmple neapărat în zile de 3 sau 4 septembrie

28 Aug 2015
Marian Vanghelie, primarul „almanahe“ şi-a văzut visul cu ochii. Judecătorii i-au îndeplinit DORINŢA, dar trebuie să se întâmple neapărat în zile de 3 sau 4 septembrie
Judecătorii Tribunalului Bucuresti au acceptat ca Marian Vanghelie, aflat în arest la domiciliu, să-i fie alături iubitei sale Oana Niculescu Mizil în ziua în care îi va veni sorocul şi va ajunge la maternitate. Marian Vanghelie va putea astfel să asiste la naşterea fetiţei sale şi să se ocupe de toate formalităţile. 

Poate asista la naşterea fetiţei sale 

Primarul suspendat din sectorul 5 a primit permisiunea ca în zilele de 3 şi 4 septembrie să părăsească domiciliul, unde se află în arest, ca urmare a deciziei Tribunalului București. Iubita sa, Oana Mizil, va naşte zilele acestea primul copil al cuplului, iar Vanghelie va putea merge să-şi înregistreze fetiţa la primărie. Potrivit unor apropiaţi, operaţia de cezariană va avea loc la începutul lunii septembrie, la o clinică privată din Capitală.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori. Marian Vanghelie este judecat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat că a atribuit preferenţial contracte de achiziţii publice, în schimbul unui "comision" de 20%.  Cei doi trebuie însă să indeplinească o condiţie importantă: naşterea trebuie să aiba loc joia sau vinerea viitoare. Permisia pe care Marian Vanghelie a primit-o pentru a putea parasi domiciuliul şi ajunge la maternitate poate avea loc doar în zilele de 3 sau 4 septembrie. 

Edilul Sectorului 5 în arest din 14 martie

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani. "În perioada 2007-prezent, inculpatul Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte", susține DNA.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră