TU ŞTII CE MAI FACE PRIMARUL TĂU? Primarii Bucureştiului se întrec în petreceri, brioşe de ciocolată şi tocăniţe

10 Iul 2015
TU ŞTII CE MAI FACE PRIMARUL TĂU? Primarii Bucureştiului se întrec în petreceri, brioşe de ciocolată şi tocăniţe
Pentru acest weekend, primăriile de sector ale Capitalei au planuri mari. „Primarul care nu este”, Rareş Mănescu, mai exact biroul de presă, anunţă că, în sectorul 6 copiii vor primi ciocolată. În sectorul 3, Negoiţă se laudă o petrecere „monstru” pe acoperişul unei clădiri din centrul Bucureştiului. La sectorul 5, un comunicat se laudă pe sine cum că a strâns 200 de tone de gunoi din Rahova. Numai că le-a strâns Sorin Oprescu.

Ciocolată de la Mănescu

Asadar, în sectorul 6, unde parcurile sunt un lux, iar edilul este practic, inexistent, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 îi invită pe copii, pe 11 iulie la celebrarea Zilei Mondiale a Ciocolatei. Evenimentul va avea loc în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală' Conacul Golescu Grant' din Aleea Țibleș nr. 64, Sector 6.

"Copiii care vor fi prezenți la eveniment, vor avea ocazia să afle istoria ciocolatei, precum și diverse informații mai puțin cunoscute despre desertul lor preferat.Cu măiestrie și pricepere, cei mici vor decora brioșe de ciocolată și marțipan", se precizează în comunicatul remis presei de primăria sectorului 6.

Negoiţă face petreceri

În sectorul 3, un comunicat al primăriei anunţă "The Biggest Rooftop Party în Town. Evenimentul va avea loc sâmbătă noaptea, pe acoperișul Centrului Auto Cobălcescu (Showroom-ul Renault din Splaiul Unirii nr. 311), o terasă cu o suprafață de 7.000 mp și o capacitate de 10.000 de persoane.

Tot în sectorul 3, în parcul amenajat şi reamenajat de edilul Negoiţă, va avea loc şi Târgului Boieresc. "În acest weekend facem tocăniţă uriaşă cu multă carne de porc şi legume de sezon. Târgul este deschis şi sâmbată şi duminică", anunţă organizatorii printr-un comunicat de presă.

Oprescu strânge gunoiul din sectorul 5

Vineri, şi organizaţia PSD a sectorului 5 anunţă că, la intervenţia echipei, 200 de tone de gunoi au fost ridicate de pe o stradă din sectorului 5, păstorit până nu demult de Marian Vanghelie.

Într-adevăr, în sectorul 5 s-a făcut curăţenie, după ce Sorin Oprescu, edilul Capitalei, a trimis firmele de salubirtate să cureţe zonele cu probleme. De altfel, nu este pentru prima dată când Primări generală îi face curăţenia lui Marian Vanghelie.




Alte stiri din Actualitate

Ultima oră