Reactia edilului Capitalei la posibila oprire a apei calde: ”Băga-mi-aș **** în ei”

13 Noi 2015
Reactia edilului Capitalei la posibila oprire a apei calde: ”Băga-mi-aș **** în ei”
Primarul interimar al Capitalei, Marin Stefanel Dan, a avut o reactie de mahala cand a fost intrebat daca si cind va fi oprita apa calda in Bucuresti. Gasit cu greu la telefon, edilul a evitat sa dea explicatii, iar la insistentele reporterului, ceea ce trebuia sa fie o explicatie, a fost o injuratura: ”Băga-mi-aș **** în ei”, spus nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul, conform Europa FM.

Reprezentanții RADET au anunțat vineri dimineata într-o conferință de presă, că locuitorii Capitalei vor rămâne fără agent termic, cel mai probabil într-o săptămână. Președintele Consiliului de Administrație, Gabriel Dumitrașcu, a spus că acest lucru este inevitabil în condițiile în care nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli ale RADET. 

Vicepresedintele organizatiei PNL Bucuresti, Richard Radu, a declarat vineri ca primarul interimar "tergiverseaza rezolvarea problemei RADET, iar masurile pe care le ia impreuna cu cabinetul sau sunt insuficiente, intarziate, defectuoase si paguboase atat pentru RADET, cat si pentru bucuresteni".

"In lipsa unor masuri ferme pe care starea de fapt o impune, in absenta unei viziuni clare si a unei lipse de implicare, PNL ii solicita public demisia din functia de primar general al municipiului Bucuresti pe care o detine intr-o perioada de interimat in momentul de fata", a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele organizatiei PNL Bucuresti, Richard Radu, consilier in CGMB, citat de Agerpres.

Intre timp, directorul ELCEN au anuntat  ca nu vor fi probleme cu apa caldă și căldura în această iarnă. "Noi ieri am avut un CA al Elcen, în trei runde, și în ultima rundă am ajuns și la o formulă finală de a accepta continuarea relațiilor comerciale în condițiile în care ne acceptă o perioadă de un an de grație și o eșalonare a datoriilor pe o perioadă de 3-5 ani. Acum am fost la acționar, se pare că acceptă această variantă și vom avea gaze ca să producem apă caldă și căldură pentru bucureșteni', a declarat  Marcel Octavian Nicolaescu, director general ELCEN. 

Cititi mai multe stiri din Actualitate!







Alte stiri din Actualitate

Ultima oră