În această seară, la Prima TV. Reconstituirea incendiului din clubul Colectiv

12 Noi 2015
În această seară, la Prima TV. Reconstituirea incendiului din clubul Colectiv
Echipa emisiunii Dosarele DNA vă prezintă în seara aceasta, de la ora 21.00, care au fost posibilele cauze ale incendiului și cum decurg anchetele poliției și Direcției Naționale Anticorupție.

Marius Saizu și echipa Dosarele DNA, alături de experți pirotehniști vor realiza o reconstituire (video) a modului în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv, din seara de 30 noiembrie 2015.

Expertul pirotehnician, Valentin Oprea, va recrea, într-un mediu controlat și atent supravegheat, condițiile din clubul Colectiv. El va folosi artificii identice cu cele din timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, precum și materialul de antifonare care era utilizat în clubul din București. Scopul experimentului, realizat de echipa Prima TV, este de a vedea care au fost cele mai probabile cauze ale incendiului și factorii favorizanți producerii tragediei.

„Am realizat acest experiment pentru a vedea cum s-a putut petrece oribilul accident din Clubul Colectiv. În ultimele săptămâni, au apărut multiple speculații privind ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară. Există chiar și diferite voci care susțin că focul a fost pus intenționat și este de datoria noastră să prezentăm faptele și să demonstrăm, cu ajutorul experților, care au fost circumstanțele accidentului”, a declarat Marius Saizu, realizatorul emisiunii.

De asemenea, tot în această seară, de la ora 21.00, în emisiunea Dosarele DNA, aflați cum decurg anchetele în cazul incendiului din clubul Colectiv și care sunt pedepsele pe care le pot primi anchetații.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră