O cunoscută prezentatoare Tv şi-a anunţat retragerea: „Plec în lumea liberă pentru niște fapte bune“

14 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
O cunoscută prezentatoare Tv şi-a anunţat retragerea: „Plec în lumea liberă pentru niște fapte bune“

”Plec din televiziune, plec, deocamdată și din presă. Plec în lumea liberă pentru niște fapte bune pe care intenționez să le fac. Am niste proiecte legate de sănătate și de combaterea tuberculozei pe care vreau să le duc la capăt. Cel mai probabil ne vom vedea, din nou, în online, îmi doresc foarte tare asta”, a spus Paula Rusu, pe pagina ei de Facebook.

În luna februarie a acestui an, Paula Rusu anunța că a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce a fost diagnosticată cu tuberculoză.

"Tuşeam atât de rău încât ajunsesem la un pas să îmi pierd vocea. Cinci luni am schimbat medici şi diagnostice fără niciun rezultat. (...) Tratamentul prescris corect de dată asta venea însă târziu de tot pentru plămânul meu stâng care era că o strecurătoare, plin de găuri care nu au mai putut fi reparate. Am avut parte de un înger de medic. Pneumologul Mihaela Tănăsescu s-a străduit din răsputeri să mă repare, însă rănile provocate de bacil au fost atât de mari încât după vindecarea de TBC a venit o nouă veste proastă: plămânul stâng trebuie scos cu totul fiindcă îmi pune viaţă în pericol", a spus la acea vreme Paula Rusu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră