A șasea zi de proteste. Klaus Iohannis a mers în Piața Universității, protestatarii l-au primit cu speranțe și huiduieli (VIDEO)

08 Noi 2015
A șasea zi de proteste. Klaus Iohannis a mers în Piața Universității, protestatarii l-au primit cu speranțe și huiduieli (VIDEO)
UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a ajuns în Piața Universității, în jurul orei 20:00, în a șasea zi de proteste în stradă.
Şeful statului a fost primit cu toată gama de manifestări populare, aplauze, fluierături şi huiduieli. Oamenii s-au îmbulzit, SPP-iștii au făcut față cu brio, s-au strigat lozinci - "Ruşine, ruşine să vă fie", "Demisia, demisia", "PDL şi PSD, aceeaşi mizerie", ”Vrem 300, nu 600” și ”Iohannis scapă-ne de hoți”.

Iohannis a traversat piața, prin mulțime, și a reușit să discute cu câțiva dintre protestatari.

Președintele a declarat manifestanților că alegerile anticipate nu ar fi o soluție a crizei de credibilitate a clasei politice.

După o baie de mulțime care a durat circa jumătate de oră, Klaus Iohannis a părăsit Piața Universității.
__________________


Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat, duminică seara, în Piața Universității din Capitală, în cea de-a șasea zi de proteste izbucnite după tragedia de la clubul ''Colectiv''.  În jurul orei 19,30, manifestanții au blocat traficul în zona dintre rond și Hotel Intercontinental.

Ei scandează lozinci împotriva clasei politice, în special împotriva parlamentarilor. Manifestanții au blocat carosabilul




 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră