Premierul Grindeanu îl vrea demis pe directorul de la drumuri

07 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Premierul Grindeanu îl vrea demis pe directorul de la drumuri

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să trimită Corpul de control la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului general al companiei, Cătălin Homor.

"În acest moment tot ceea ce înseamnă coordonarea activităților de deszăpezire și modul în care operatorii și cei care au câștigat au fost coordonați, la 14 ore după ridicarea Codului portocaliu, este deficitară.", a declarat premierul.

Premierul a arătat, de asemenea, că situația stocurilor este cel puțin ciudată în condițiile sunt prea multe stocuri de sare și prea puține stocuri de nisip.

"La 14 ore de la ridicarea Codului portocaliu avem în continuare 28 de drumuri naționale și două autostrăzi nefuncționale. Asta e realitatea astăzi, acum. Pe stocurile de materiale am văzut o chestiune cât de poate de ciudată. De aceea i-am cerut domnului ministru Cuc să analizeze, împreună cu Corpul de Control, de ce, de exemplu avem foarte multe stocuri de sare și nu avem de nisip. Acestea sunt situații care trebuie explicate. Toată această proastă administrare a dus la situația de acum", a precizat premierul.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră