Reacţia lui Sorin Oprescu după reţinerea consilierului său

04 Iun 2015
Reacţia lui Sorin Oprescu după reţinerea consilierului său
Solomon Wigler, consilierul primarului Sorin Oprescu, a fost reţinut de Direcţia Naţională Anticorupţie. La scurt timp după reţinerea acestuia, biroul de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti a remis un comunicat de presă. 

Astfel Solomon Wigler a fost suspendat din funcţia de consilier al primarului General. Potrivit comunicatului PMB, instituţia mai anunţă şi că va pune la dispoziţia organelor de cercetare toate informaţiile, documentele şi înscrisurile solicitate de către DNA. 

Redăm comunicatul integral al PMB:

"Cu privire la comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie, referitor la retinerea pentru 24 de ore a consilierului Solomon Wigler, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Primaria Municipiului Bucuresti a pus si pune la dispozitia organelor de cercetare toate informatiile, documentele si inscrisurile solicitate de catre acestea.

Primarul General al Municipiului Bucuresti a luat masurile care se impun in conformitate cu legislatia in vigoare, procedand la suspendarea domnului Solomon Wigler din functia de consilier."

4 iunie 2015

Serviciul pentru Relatia cu Mass-Media



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră