Vitezomanii, fără scăpare! Poliţiştii au scos la atac RADARUL-PISTOL

26 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Vitezomanii, fără scăpare! Poliţiştii au scos la atac RADARUL-PISTOL

 

Cea mai mare viteză pe DN 1 s-a înregistrat în zona comunei Săftica - 105 km/oră. Este o porțiune de drum unde limita de viteză este de 70 de km/oră. Au fost însă peste 20 de șoferi care au fost opriți după ce au fost prinși de radarul-pistol al poliției. Este un aparat care poate înregistra viteza de la o distanță de un kilometru, așadar nu a scăpat nimeni.

Oamenii legii sunt hotărâți să îi amendeze pe toți cei care se grăbesc. Trebuie menționat că polițiștii au acționat toată săptămâna și s-a lăsat cu multe amenzi. Au fost 14.000 de contravenții și infracțiuni la regimul rutier, 800 de șoferi rămânând fără permis. Pe lângă cei care au depășit limita vitezei, polițiștii au găsit în trafic foarte mulți șoferi băuți, potrivit Digi 24. 

„La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe D.N.2, cu o autospecialăneinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectatlegislaţia în vigoare și cărora le-au reţinut permisele de conducere în vedereasuspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezeilegale cu mai mult de 50 de km/h.Poliţiştii vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioadaurmătoare pentru siguranţa participanților la trafic“, potrivit oficialilor din Poliţia Română.

Poliţia Română vă recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehicululdin faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor decirculaţie.Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic“, potrivit unor oficiali din cadrul Poliţiei Române. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră