Poliția alertată de GLUMA TEMBELĂ a unor tineri, care și-au "omorât" un coleg

21 Aug 2015
Poliția alertată de GLUMA TEMBELĂ a unor tineri, care și-au
Mai mulți tineri, elevi la Colegiul Național "Ștefan cel Mare" din Suceava, s-au distrat copios anunțând pe Facebook decesul unuia dintre colegi și postând mesaje de condoleanțe pe contul acestuia.

Din mesajul care anunța moartea tânărului lor coleg reieșea că acesta a fost preluat de serviciul de Ambulanță de la terasa unui restaurant, după ce a suferit un stop cardio-respirator și că, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus, a încetat definitiv și iremediabil din viață.

După ce pe contul tânărului "omorât" au aparut zeci de mesaje de condoleanțe, polițiștii suceveni s-au autosesizat, demarând cercetările în acest caz, numai că, surpriză, la morga spitalului nu ajunsese niciun cadavru.

"Am contactat-o deja pe diriginta lor care a demarat o anchetă. Vor trebui să explice ceea ce au făcut. Din ce am discutat cu o elevă implicată, am înţeles că şi-au dat toţi întâlnire la o terasă, doar că tânărul nu a mai ajuns. Aşa s-au decis să-l <omoare>, drept pedeapsă. Vor suporta consecinţele pentru fapta lor. Chiar dacă sunt în vacanţă, cred că au uitat unde sunt elevi", a declarat directorul Colegiul Național "Ștefan cel Mare" pentru obiectivdesuceava.ro.










Alte stiri din Actualitate

Ultima oră