„VREAU SA-MI SCRIE PE CRUCE: NEMERNICUL ĂSTA CHIAR S-A DISTRAT“. A postat pe Facebook acest mesaj şi după a agresat un poliţist pe o plajă din Mamaia

23 Aug 2015
„VREAU SA-MI SCRIE PE CRUCE: NEMERNICUL ĂSTA CHIAR S-A DISTRAT“. A postat pe Facebook acest mesaj şi după a agresat un poliţist pe o plajă din Mamaia
După ce acum trei săptămâni poliţistul Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutieră- înmormântat astăzi cu onoruri militare- a fost călcat intenţionat de un afacerist turc beat la volan, iată că istoria se repetă- de această dată cu final fericit pentru omul în uniformă- pe o plajă din Mamaia. Acolo unde, licorile bahice l-au făcut pe un tânăr de 31 de ani să confunde plaja cu şoseaua. 
Îmsă, astăzi c onstănţeanul care a lovit un poliţist cu maşina, pe plaja din Mamaia, a fost  arestat preventiv  pentru 30 de zile. Bărbatul a fost reţinut aseară după ce, ieri dimineaţă, a intrat băut cu maşina pe o terasă aflată pe plajă şi l-a rănit pe agentul care venise să îl legitimeze. A fugit apoi de la locul accidentului.  Rezultatele analizelor au arătat că bărbatul de 31 de ani avea doi la mie alcool în sânge.  El s-a ales cu dosar penal pentru fals privind identitatea, conducere sub influența alcoolului sau drogurilor, ultraj și părăsirea locului accidentului. Polițistul  rănit a ajuns la  spital.

A băut peste măsură şi a agresat un poliţist

Proprietarul autoturismului - în care se afla o sticlă de băutură - abia se mai ţinea pe picioare, aşa că poliţistul s-a urcat la volan şi i-a cerut bărbatului să treacă pe scaunul din dreapta. După ce a mutat maşina pe asfalt, agentul s-a dat jos, moment în care bărbatul s-a urcat la volan şi a demarat. În încercarea de a-l opri, poliţistul s-a prins de portieră, însă a fost aruncat pe asfalt. 
După ce a fugit cu mașina, bărbatul a mai condus aproximativ un kilometru și s-a oprit într-un stâlp. Tot aici a fost prins de un echipaj de la poliție și dus la spital pentru prelevarea de probe biologice. Medicii au stabilit că avea o alcoolemie de 2 la mie.

Mesajul postat de acesta pe Facebook înainte de incident 


Marin Florian Vladimir are 31 de ani şi este ofiţer în marina comercială, potrivit Pro tv. Vineri noaptea acesta a petrecut într-un club din nordul staţiunii Mamaia unde a băut peste măsură, după care intrat, cu tupeu şi nonşalaţă, cu maşina de teren direct pe...plajă.  Cu doar câteva ore înainte de producerea incidentului de sâmbătă, barbatul postase pe contul său de Facebook un mesaj extrem de ciudat. „Vreau pareri nu likeuri: VREAU SA-MI SCRIE PE CRUCE: NEMERNICUL ĂSTA CHIAR S-A DISTRAT!!!!!", a scris bărbatul potrivit sursei citate. 



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră