Poliţia Română, PRIMA REACŢIE, după ce violoncelistul Adrian Naidin a fost călcat de mascaţi

28 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
Poliţia Română, PRIMA REACŢIE, după ce violoncelistul Adrian Naidin a fost călcat de mascaţi

În urma percheziţiilor, în locuinţa principalului suspect, proprietarul clădirii, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de canabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultura indoor de canabis. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns miercuri la Spitalul Elias, după ce a căzut de la etajul întâi al vilei în care locuieşte, în timpul unei acţiuni a poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti ce îl viza pe proprietarul imobilului. 

Într-o postare pe Facebook, muzicianul spune că a sărit pe geam crezând că au intrat "nişte bandiţi" peste el.

"Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă de medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele", a scris artistul pe pagina sa de socializare, unde a anunţat şi anularea unui concert care urma să aibă loc în data de 10 octombrie.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat, în această dimineață, 7 percheziții la persoane bănuite că ar fi desfășurat activități pe linia traficului de droguri de risc.

La data de 28 septembrie a.c., au fost efectuate 7 percheziții la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuință din București.

În urma percheziților, în locuința principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină și o instalație completă pentru cultură indoor de cannabis.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Precizăm că, în cadrul acestei operațiuni, o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziționat, confom mandatului emis de instanța de judecată, a sărit pe geam. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportându-l la o unitate medicală din București.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră