START la angajări în Poliţia Română! Peste 2000 de posturi scoase la concurs

01 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
START la angajări în Poliţia Română! Peste 2000 de posturi scoase la concurs

Mai exact, în perioada 3-7 octombrie a.c., persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Poliția Română. Dintre cele 2.397 posturi, 2.303 sunt pentru încadrare directă de agenți în structurile de ordine publică, poliție rutieră, poliție transporturi și conductori câini.

Celelalte 94 sunt pentru reîncadrarea ofițerilor și agenților de poliție, care au avut calitatea de poliţişti și pot fi reîncadrați, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.21 din Legea nr.360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Detalii privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe paginile web oficiale ale structurilor teritoriale de poliţie.

ATENŢIE!!! Fiecare I.P.J. îşi alege intervalul orar în care primeşte dosarele de înscriere ale candidaţilor. Românii care sunt interesați de obținerea unui loc de muncă în poliție trebuie să îndeplinească câteva condiții generale specifice și trebuie să se grăbească să-și facă dosarul de concurs pentru a îl putea depune în perioada 3-7 octombrie la sediile Inspectoratelor Județene de Poliție de pe raza județului în care locuiesc. Pentru a obține mai multe informații specifice despre numărul de locuri disponibile în fiecare județ al României, puteți consulta lista cu contactele tuturor inspectoratelor județene de poliție.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră