Poliția cere ajutorul pentru identificarea unui pervers sexual care a agresat patru copii în liftul blocului (VIDEO)

23 Iun 2015
Poliția cere ajutorul pentru identificarea unui pervers sexual care a agresat patru copii în liftul blocului (VIDEO)
Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea unui obsedat sexual care a supus patru copii la perversiuni în liftul unui bloc.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Titan, în seara zilei de 10 iunie, în jurul orei 21/
Cei patru copii se jucau în grădina din fața blocului, în momentul în care au plecat spre casă, un bărbat, care după declarațiile martorilor îi urmărise cu atenție preț de câteva minute, a intrat după ei în scara blocului și în lift, unde a început să se masturbeze.

"Am intrat cu toţii, a intrat peste noi şi şi-a arătat ruşinea. Ne-am speriat, am început să ţipăm, să îi zicem să plece de aici, el a zis lasă, lasă, vino încoace", a declarat una dintre fetiţele agresate.

Unul dintre copiii abuzați, o fetiță, suferă de epilepsie, iar crizele sale s-au întețit după această traumă psihologică.
"Face crize, se trezește noaptea din somn. Îi doresc să meargă la pușcărie, trebuie să ne gândim că toți cei peste 20 de ani au copii. Poate și el are copii. E un pedofil, un ratat", a declarat unei televiziuni tatăl fetiței.



Poliția precizează că bărbatul are între 25 și 30 de ani și un aspect îngrijit. Persoanele care îl recunosc şi pot da detalii despre identitatea sa sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate secţii de poliţie sau prin intermediul numărului de urgenţă 112.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră