Ploile torențiale și furtunile au făcut prăpăd în Constanța și Timișoara. Pasaje inundate, mașini blocate, haos în trafic (VIDEO)

21 Aug 2015
Ploile torențiale și furtunile au făcut prăpăd în Constanța și Timișoara. Pasaje inundate, mașini blocate, haos în trafic (VIDEO)
Ploile torențiale și furtunile au făcut ravagii în mai multe regiuni din țară. Joi seara, în Timișoara a turnat cu găleata. Aproape toate pasajele rutiere au fost inundate, zeci de şoferi trezindu-se cu maşinile în apa ce depăşea o jumătate de metru. La fel și în județul Constanța. Aici, o ploaie de 30 de minute a inundat mai multe gospodării din Techirghiol. 
 
În Timișoara, circulaţia a fost complet dată peste cap, după ce aproape toate pasajele au fost inundate. Zeci de mașini au rămas blocate în apa ce depăşea o jumătate de metru. 
 
Potrivit site-ului opiniatimisoarei.ro, un singur pasaj a rămas practicabil. 
 
Apa a pătruns și în mai multe camere ale Spitalului de Copii din Timişoara. Asta în timp ce parcurile şi 30 de subsoluri din oraş au fost afectate de inundaţii. 
 
Maşinile de pompieri au traversat cu greu zona pentru a ajunge la intervenţii, iar parcările marilor magazine s-au transformat îna devărate lacuri.
 
În judeţul Constanţa, ploile au inundat deja mai multe zone din Techirghiol. Oamenii se tem că dacă va mai ploua mult, apa va ajunge şi în case, scrie reporterntv.ro.
 
Până mâine la prânz, județele Constanța, Teleorman, Giurgiu și Călărași sunt sub atenționarea cod galben de ploi torențiale și vânt. Meteorologii spun că vor fi tunete, fulgere, rafale de vânt și ruperi de nori ce vor vărsa cantități importante de apă, mai ales în județul Constanța. Acesta este vizat și de un cod galben de inundații. 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră