Reţea de VRĂJITOARE din Prahova „descântate“ de POLIŢIŞTI. „Fermecatele“ promiteau că vindecă bolile şi aduc norocul. Le cereau oamenilor bani grei, apoi îi ameninţau cu moartea

07 Oct 2015
 Reţea de VRĂJITOARE din Prahova „descântate“ de POLIŢIŞTI. „Fermecatele“ promiteau că vindecă bolile şi aduc norocul. Le cereau oamenilor bani grei, apoi îi ameninţau cu moartea
Descinderi de amploare cu zeci de poliţişti au avut loc astăzi la mai multe vrăjitoare, în Prahova. „Fermecatele“  le promiteau oamenilor că îi vindecă de boli şi că va da peste ei norocul. Înainte de a le spune ceea ce ce vede în „globul“ de cristal  le cereau bani grei. Cei care refuzau să dea banii erau şantajaţi şi ameninţaţi cu moartea unor apropiaţi.

Percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea a 30 de infracțiuni de înșelăciune și șantaj


Polițiști din Prahova au efectuat astăzi cinci percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea a 30 de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 200.000 de lei, a informat IGPR.  Polițiștii urmează să pună în aplicare 12 mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse pentru audieri la sediul IPJ Prahova- Serviciul de Investigații Criminale. La activitate participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Peste 80 de polițiști din cadrul IPJ Prahova efectuează cinci percheziții domiciliare, pe raza municipiului Ploiești, la 12 persoane bănuite de înșelăciuni și șantaj. Cei în cauză sunt bănuiți că, începând cu ianuarie a.c., ar fi indus în eroare 30 de persoane, din țară și din străinătate. Telefonic ori prin intermediul unor anunțuri online, aceștia ar fi promis rezolvarea unor probleme personale și de sănătate, în schimbul unor sume de bani. Victimele care refuzau achitarea sumelor solicitate ar fi fost șantajate de cei în cauză, fiind amenințate că persoanele apropiate lor vor deceda sau vor avea de suferit", potrivit unui comunicat al IGPR. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră